Online

Online cursus

Nederlandse taallessen online

Snel en efficient Nederlands leren in uw eigen omgeving?

Online leren door middel van e-learning is een populaire onderwijsmanier. Thuis leren in uw eigen vertrouwde omgeving. Handig voor studenten die te maken hebben met flexibele werktijden. Door het gebruik van draagbare informatiedragers zoals smartphones en laptops is het mogelijk om overal de lessen te volgen. Onderwijs van (online) docenten is een snelle en efficiënte manier om de Nederlandse taal te leren. U heeft geen reiskosten en reistijd. Het volgen van online lessen bespaart dus tijd en geld. Aanvullende lessen met een native spreker zijn voor deze leervorm mogelijk.

Hoe is het leren van de taal online?

Online leren van Nederlands is gelijk aan het volgen van een les op school. Met uitzondering van een niet onbelangrijk detail. De student en de docent zijn gescheiden door het scherm van de computer. Wat is de opzet van de les? Op het afgesproken tijdstip neemt onze docent (of native spreker) met u contact op via Zoom en dan begint de les. Tijdens de online lessen is er ook aandacht voor lezen en schrijven en het oplossen van oefeningen. U hoeft uw huis niet te verlaten. Leren in uw eigen vertrouwde omgeving.

Samenvattend:

  • U volgt de cursus online. Dit on line-systeem werkt heel eenvoudig.
  • U zit in de klas, maar u bent op dat moment thuis in uw eigen omgeving. Onze docent zit op school.
  • Op de afgesproken tijd communiceert de docent met u. Hierna start de les.

Tijdens de les worden alle taalvaardigheden geoefend.

Online Nederlands leren is een uitstekende leermethode voor mensen die kort in Nederland wonen. De beheersing van de taal is nog niet optimaal en leren in je eigen omgeving zorgt dan voor minder spanning en stress.

Tijdens de onlinelessen oefent u alle taalvaardigheden:

  • Begrijpen van het Nederlands (door middel van een gesprek)
  • Spreken (via conversatie)
  • Lezen
  • Schrijven (dictee en huiswerk online)..